cal masvilella

Ativitats

LES ACTIVITATS

Durant l’estada podeu gaudir de diferents activitats a l’aire lliure. Des d’una simple passejada pels carrers i places del poble, fins a les excursions a peu pels incomptables camins i descobrir-ne els paratges, seguint el GR7 o fins i tot, coincidint amb una caminada popular.

Si us voleu deixar portar per la història, podeu visitar el museu municipal, presenciar diferents troballes arqueològiques; una vila romana o albirar el paisatge des del capdamunt d’una medieval torre de guaita (la torre de la Manresana).

Atanseu-vos al món rural fent una passejada a cavall, en carro o visitant una masia amb animals. Si disposeu de més temps, podeu arribar-vos a la veïna comarca de la Segarra i fer-hi una ruta pels seus castells. Els més arriscats podreu, fins i tot, sobrevolar l’Alta Anoia en globus aerostàtic!

La gastronomia és un altre dels atractius de la zona, podreu assaborir plats i productes, com el cigronet, que han conservat els pagesos durant generacions.

LES FESTES

Setmana Santa: el diumenge de Pasqua es fa la tradicional cantada de caramelles per les masies, carrers i places del poble.

Temporada d’estiu: per aquells que ho desitgin el poble disposa d’una molt tranquil•la piscina municipal.

La festa major: se celebra la setmana del 15 d’agost.

Festes de Nadal: el poble organitza i representa el pessebre vivent, des de fa molts anys. A Calaf es representen els Pastorets, cada diumenge de gener.

La Manresana: Trobada anual el primer cap de setmana de juny per fer una arrosada popular al camp, en un entorn natural amb encant propi.


calaf
Piscina
Excursions
  • calitat turistica
  • garantia de qualitat ambiental