cal masvilella

La casa

PRESENTACIÓ

Cal Masvilella us obre les seves portes a passar uns dies de repòs en un entorn on, com a visitans, us veureu seduïts per l'encant d'un petit poble on el temps i la calma prenen una alltra magnitut.

Els Prats de Rei és una vila situada en un privilegiat indret entre les comarques de l'Anoia i La Segarra. A 16 Km. d'IGUALADA i a 75 km. de BARCELONA.

El nucli rural que constitueix aquesta vila es troba rodejat de camps de sembrats de cereals i esplèndides vistes de boscos mediterranis.
 
Cal Masvilella és una antiga casa de poble, perfectament rehabilitada i adaptada a les màximes comoditats actuals respectant la seva estructura original per gaudir d'una estada confortable.

Disposa de 4 habitacions, tres de dobles i una de triple i 2 banys, té capacitat per a 10 persones. Reformada a principis de l'any 2010. Cuina, amb tots els electrodomèstics: forn, microones, rentavaixelles, rentadora, etc. Calefacció central. Sala d'estar - menjador amb llar de foc - Servei internet WiFi.

ALLOTJAMENT RURAL INDEPENDENT

Es tracta d’un allotjament rural independent, a la vila d’Els Prats de Rei. Una antiga casa de poble, reformada a 2010, que ofereix un ambient especialment acollidor.

 

"Oblideu els maldecaps i cabòries de la vida quotidiana i, per uns dies, deixeu-vos endur per la tranquil·litat que només es pot trobar en els petits pobles"Disposa de quatre àmplies habitacions i dos banys complerts; un espaiós menjador amb cuina office, llar de foc i terrassa i una sala d’estar / sala de jocs. La casa està equipada amb calefacció central i d’altres comoditats com televisor, rentadora, nevera, forn i microones, així com tots els utensilis de parament de la llar i servei internet WiFi.


cal masvilella
cal masvilella
cal masvilella
  • calitat turistica
  • garantia de qualitat ambiental